TRANSPORT SPECIAL

Oferim servicii complete de livrare, manipulare si pozitionare /montaj pentru echipamente si bunuri de valoare mare. Va asiguram  experienta, profesionisti in domeniu special instruiti in instalarea de aparatura. In cadrul firmei sunt implementate proceduri de training rapid pentru instalarea de aparatura high tech, sofisticata, cu un grad mare de specificitate.

Printre serviciile noastre se numara cel de transport de echipamente bancare, instalari de ATM-uri precum si relocari/dezinstalari de terminale bancare.
Deasemenea puteti sa folositi cu incredere serviciile pentru instalare si transport aparatura medicala, aparate fitness, aparate de jocuri, seifuri, UPS.

Folosim echipamente de transport si ridicat specializate precum utilaje electrice de urcat pe scari greutati de pana la 650 de kg, iar autospecialele noastre dispun de oblon hidraulic.

TRANSPORT/MONTAJ/INSTALARE/CONFIGURARE

• Transport UPS-uri, Data Storage,
• Transport  ATM,  seifuri, case de bani
• Transport echipamente si aparatura medicala
• Transport echipamente de birou,  imprimante, copiatoare
• Transport echipamente fitness, unitati de climatizare
• Transport  aparate vending, aparate de jocuri de noroc, pianine si piane cu coada

Oferim deplina siguranta si utilaje profesionale specifice pentru transport si manipulare UPS, transport si instalare ATM, transport aparatura medicala, transport aparate de vending, transport aparate de jocuri de noroc.

Planificam cu minutiozitate  detaliile privind specificul si necesitatile transportului dumneavoastra.

Asiguram servicii de manipulare si instalare ATM, aparate de jocuri, aparatura medicala, aparate de vending, aparatura high tech, aparate climatizare, echipamente de fitness, echipamente de birou etc.

Servicii de depozitare si gestiune pentru aparate si echipamente, spatiu de testare si configurare.