Despre noi

Services To The Max

MAX LOADS este o companie in crestere care aduce impreuna o echipa de profesionisti cu experienta in industria logistica, in transportul de echipamente, instalarea si mutarea de bunuri de valoare mare si in transporturile agabaritice.

Oferim solutii complete si customizate cu utilaje performante si specializate pentru livrarile  de echipamente, bunuri de valoare mare si in transportul agabaritic. Avem avantajul flexibilitatii  eficientei si care aduc un beneficiu real clientilor nostri.

Raspundem cu entuziasm si promptitudine solicitarilor privind transporturile de echipamente, bunuri de valoare mare si transport agabaritic cu maximum de disponibilitate si interes. Pentru transportul de echipamente si aparatura asiguram instalarea si montajul cu personal calificat.

Profesionalismul si paleta complexa de servicii oferite vin in intampinarea celor mai dificile sarcini pentru a asigura un transport de calitate, cu punctualitate, in conditii de siguranta si cu un tarif competitiv, in fiecare situatie.

Asiguram planificarea cu minutiozitate a detaliilor privind specificul si necesitatile transportului dumneavoastra. Beneficiati de suport asigurat de profesionisti care va vor raspunde cu promptitudine tuturor informatiilor solicitate.

Asiguram servicii de depozitare, transport si montare a echipamentelor cu promptitudine si rigurozitate. Asiguram incarcarea si descarcare cu utilaje de prima calitate care garanteaza securitatea echipamentelor si timpi buni de executie.

Va punem la dispozitie expertiza privind cadrul legal al livrarilor speciale de aparatura si bunuri de valoare mare si al transportului agabaritic. Beneficiati de obtinerea permiselor si asigurarea transportului prin polita de asigurare.

ECHIPA