Transporturi interne si internationale de marfuri

Efectuam transport intern cat si transport international pe o arie care cuprinde toata Europa, planificate cu atentie pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra si a asigura – promtitudinea livrarii, optimizarea costurilor si siguranta marfurilor.

Specialistii nostri in transport si logistica va vor da toate informatiile si detaliile privind transportul dumneavoastra pe toata durata acestuia cu atentie la conditiile specifice  clientului in raport cu transportul de marfuri.

Oferim servicii de transport marfuri in regim complet/de grupaj/de urgenta la preturi competitive raportate la volum si frecventa.

Servicile de transport intern si international de marfa se realizeaza cu flota proprie si organizam atat transport intracomunitar cat si transport extracomunitar.

Asiguram planificarea cu minutiozitate a detaliilor privind specificul si necesitatile transportului dumneavoastra. Beneficiati de suport efectuat de profesionisti  in transport marfuri care va vor raspunde cu promptitudine tuturor informatiilor solicitate.

Asiguram servicii de depozitare, gestiune si transport marfuri cu promptitudine si rigurozitate. Asiguram incarcarea si descarcare cu utilaje de prima calitate care garanteaza securitatea bunurilor si timpi buni de executie.

Beneficiati de asigurea marfurilor in baza Convenţiei privind contractul pentru transport international marfuri pe şosele atât pe teritoriul Romaniei, cat şi în afara acesteia. Suntem parteneri in reteaua European Partner Network